Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15158
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorРубіна, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorПолевич, Віталій Вадимович-
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елигюсович-
dc.contributor.authorМіскіевич, Тадеуш Владиславович-
dc.date.accessioned2022-11-23T09:23:42Z-
dc.date.available2022-11-23T09:23:42Z-
dc.date.issued2010-03-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48237, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, В. В. Рубіна, Л. М. Пузік, Н. В. Камсуліна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Полевич, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909659. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15158-
dc.description.abstractСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90°С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;48237-
dc.titleСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48237.pdf97.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.