Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15158
Title: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Пузік, Людмила Михайлівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Полевич, Віталій Вадимович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Mar-2010
Citation: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48237, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, В. В. Рубіна, Л. М. Пузік, Н. В. Камсуліна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, В. В. Полевич, Г. Є. Поліщук, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909659. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Series/Report no.: 11;48237
Abstract: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90°С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15158
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48237.pdf97.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.