Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15109
Назва: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гурський, Петро Васильович
Колесникова, Марина Борисівна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48223, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, М. Б. Колесникова, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909613. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Серія/номер: 11;48223
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жирову компоненту використовують жир кокосовий та олію соняшникову рафіновану дезодоровану у співвідношенні 1:2, як сіль плавильну використовують тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15109
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48223.pdf99.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.