Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15109
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевий, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Крапівницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Колесникова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Рубіна, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елигюсович | - |
dc.contributor.author | Міскіевич, Тадеуш Владиславович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T07:47:08Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T07:47:08Z | - |
dc.date.issued | 2010-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48223, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, М. Б. Колесникова, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909613. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15109 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жирову компоненту використовують жир кокосовий та олію соняшникову рафіновану дезодоровану у співвідношенні 1:2, як сіль плавильну використовують тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;48223 | - |
dc.title | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.