Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15109
Название: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гурський, Петро Васильович
Колесникова, Марина Борисівна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публикации: 10-мар-2010
Библиографическое описание: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48223, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, М. Б. Колесникова, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909613. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Серия/номер: 11;48223
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жирову компоненту використовують жир кокосовий та олію соняшникову рафіновану дезодоровану у співвідношенні 1:2, як сіль плавильну використовують тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15109
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
48223.pdf99.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.