Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15109
Title: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гурський, Петро Васильович
Колесникова, Марина Борисівна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Mar-2010
Citation: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48223, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, І. О. Крапівницька, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, М. Б. Колесникова, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909613. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Series/Report no.: 11;48223
Abstract: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жирову компоненту використовують жир кокосовий та олію соняшникову рафіновану дезодоровану у співвідношенні 1:2, як сіль плавильну використовують тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15109
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48223.pdf99.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.