Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15103
Назва: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Колесникова, Марина Борисівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48222, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, М. Б. Колесникова, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909612. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Серія/номер: 11;48222
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85-90°С протягом 10-15хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жирову компоненту використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують суміш цитрату і тартрату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15103
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48222.pdf99.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.