Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15103
Title: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Колесникова, Марина Борисівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Mar-2010
Citation: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48222, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, М. Б. Колесникова, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909612. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Series/Report no.: 11;48222
Abstract: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85-90°С протягом 10-15хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жирову компоненту використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують суміш цитрату і тартрату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15103
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48222.pdf99.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.