Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15103
Название: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Колесникова, Марина Борисівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публикации: 10-мар-2010
Библиографическое описание: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48222, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, М. Б. Колесникова, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909612. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Серия/номер: 11;48222
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85-90°С протягом 10-15хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жирову компоненту використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують суміш цитрату і тартрату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15103
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
48222.pdf99.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.