Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089
Название: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Шевченко, Олена Євгеніївна
Чуйко, Андрій Миколайович
Дата публикации: 10-дек-2009
Библиографическое описание: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива. Патент України на корисну модель № 46004, МПК (2009) A23G 9/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, О. Є. Шевченко, А. М. Чуйко. № u200903967. Заявл. 22.04.2009. Опубл. 10.12.2009, Бюл.№ 23. 2 с.
Серия/номер: 11;46004
Краткий осмотр (реферат): Спосіб одержання напівфабрикату для морозива, що включає окреме нагрівання молока та сирної сироватки до температури 92...93 °С, витримування їх протягом 30 хв, охолодження до температури 60...62 °С, коагуляцію білків шляхом змішування молока з сирною сироваткою у співвідношенні 60:40 відповідно, який відрізняється тим, що на стадії коагуляції білків вносять попередньо розчинений у воді еламін (у відношенні 10:1 відповідно) в концентрації 1 % до маси молочнобілкового концентрату сироваткових білків і казеїну.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
46004.pdf58.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.