Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089
Название: | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Сорокіна, Світлана Вікторівна Шевченко, Олена Євгеніївна Чуйко, Андрій Миколайович |
Дата публикации: | 10-дек-2009 |
Библиографическое описание: | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива. Патент України на корисну модель № 46004, МПК (2009) A23G 9/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, О. Є. Шевченко, А. М. Чуйко. № u200903967. Заявл. 22.04.2009. Опубл. 10.12.2009, Бюл.№ 23. 2 с. |
Серия/номер: | 11;46004 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива, що включає окреме нагрівання молока та сирної сироватки до температури 92...93 °С, витримування їх протягом 30 хв, охолодження до температури 60...62 °С, коагуляцію білків шляхом змішування молока з сирною сироваткою у співвідношенні 60:40 відповідно, який відрізняється тим, що на стадії коагуляції білків вносять попередньо розчинений у воді еламін (у відношенні 10:1 відповідно) в концентрації 1 % до маси молочнобілкового концентрату сироваткових білків і казеїну. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
46004.pdf | 58.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.