Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089
Title: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Шевченко, Олена Євгеніївна
Чуйко, Андрій Миколайович
Issue Date: 10-Dec-2009
Citation: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива. Патент України на корисну модель № 46004, МПК (2009) A23G 9/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, О. Є. Шевченко, А. М. Чуйко. № u200903967. Заявл. 22.04.2009. Опубл. 10.12.2009, Бюл.№ 23. 2 с.
Series/Report no.: 11;46004
Abstract: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива, що включає окреме нагрівання молока та сирної сироватки до температури 92...93 °С, витримування їх протягом 30 хв, охолодження до температури 60...62 °С, коагуляцію білків шляхом змішування молока з сирною сироваткою у співвідношенні 60:40 відповідно, який відрізняється тим, що на стадії коагуляції білків вносять попередньо розчинений у воді еламін (у відношенні 10:1 відповідно) в концентрації 1 % до маси молочнобілкового концентрату сироваткових білків і казеїну.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46004.pdf58.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.