Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorШевченко, Олена Євгеніївна-
dc.contributor.authorЧуйко, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-23T07:02:45Z-
dc.date.available2022-11-23T07:02:45Z-
dc.date.issued2009-12-10-
dc.identifier.citationСпосіб одержання напівфабрикату для морозива. Патент України на корисну модель № 46004, МПК (2009) A23G 9/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, О. Є. Шевченко, А. М. Чуйко. № u200903967. Заявл. 22.04.2009. Опубл. 10.12.2009, Бюл.№ 23. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089-
dc.description.abstractСпосіб одержання напівфабрикату для морозива, що включає окреме нагрівання молока та сирної сироватки до температури 92...93 °С, витримування їх протягом 30 хв, охолодження до температури 60...62 °С, коагуляцію білків шляхом змішування молока з сирною сироваткою у співвідношенні 60:40 відповідно, який відрізняється тим, що на стадії коагуляції білків вносять попередньо розчинений у воді еламін (у відношенні 10:1 відповідно) в концентрації 1 % до маси молочнобілкового концентрату сироваткових білків і казеїну.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;46004-
dc.titleСпосіб одержання напівфабрикату для морозиваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46004.pdf58.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.