Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Сорокіна, Світлана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Олена Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Андрій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T07:02:45Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T07:02:45Z | - |
dc.date.issued | 2009-12-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива. Патент України на корисну модель № 46004, МПК (2009) A23G 9/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, О. Є. Шевченко, А. М. Чуйко. № u200903967. Заявл. 22.04.2009. Опубл. 10.12.2009, Бюл.№ 23. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15089 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива, що включає окреме нагрівання молока та сирної сироватки до температури 92...93 °С, витримування їх протягом 30 хв, охолодження до температури 60...62 °С, коагуляцію білків шляхом змішування молока з сирною сироваткою у співвідношенні 60:40 відповідно, який відрізняється тим, що на стадії коагуляції білків вносять попередньо розчинений у воді еламін (у відношенні 10:1 відповідно) в концентрації 1 % до маси молочнобілкового концентрату сироваткових білків і казеїну. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;46004 | - |
dc.title | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.