Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15060
Назва: Спосіб виробництва цукрового печива
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Кучерук, Зиновія Іванівна
Тимчук, Сергій Михайлович
Поздняков, Володимир Васильович
Тимчук, Віктор Михайлович
Дата публікації: 26-жов-2009
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва цукрового печива. Патент України на корисну модель № 45174, МПК A21D 13/08 (2009.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, В. М. Тимчук. № u200905719. Заявл. 04.06.2009. Опубл. 26.10.2009, Бюл.№ 20. 2 с.
Серія/номер: 11;45174
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва цукрового печива, який включає приготування емульсії з молочних продуктів, інвертного сиропу, цукру, яйцепродуктів або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна воскоподібної кукурудзи в кількості 15- 45% від загальної маси рецептурних компонентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15060
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
45174.pdf72.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.