Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15060
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Кучерук, Зиновія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Тимчук, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Поздняков, Володимир Васильович | - |
dc.contributor.author | Тимчук, Віктор Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T17:38:28Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T17:38:28Z | - |
dc.date.issued | 2009-10-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва цукрового печива. Патент України на корисну модель № 45174, МПК A21D 13/08 (2009.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, В. М. Тимчук. № u200905719. Заявл. 04.06.2009. Опубл. 26.10.2009, Бюл.№ 20. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15060 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва цукрового печива, який включає приготування емульсії з молочних продуктів, інвертного сиропу, цукру, яйцепродуктів або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна воскоподібної кукурудзи в кількості 15- 45% від загальної маси рецептурних компонентів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;45174 | - |
dc.title | Спосіб виробництва цукрового печива | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.