Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorКучерук, Зиновія Іванівна-
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorПоздняков, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorТимчук, Віктор Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-22T17:38:28Z-
dc.date.available2022-11-22T17:38:28Z-
dc.date.issued2009-10-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва цукрового печива. Патент України на корисну модель № 45174, МПК A21D 13/08 (2009.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, В. М. Тимчук. № u200905719. Заявл. 04.06.2009. Опубл. 26.10.2009, Бюл.№ 20. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15060-
dc.description.abstractСпосіб виробництва цукрового печива, який включає приготування емульсії з молочних продуктів, інвертного сиропу, цукру, яйцепродуктів або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна воскоподібної кукурудзи в кількості 15- 45% від загальної маси рецептурних компонентів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;45174-
dc.titleСпосіб виробництва цукрового печиваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
45174.pdf72.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.