Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15060
Название: | Спосіб виробництва цукрового печива |
Авторы: | Лисюк, Галина Михайлівна Кучерук, Зиновія Іванівна Тимчук, Сергій Михайлович Поздняков, Володимир Васильович Тимчук, Віктор Михайлович |
Дата публикации: | 26-окт-2009 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва цукрового печива. Патент України на корисну модель № 45174, МПК A21D 13/08 (2009.01). Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, В. М. Тимчук. № u200905719. Заявл. 04.06.2009. Опубл. 26.10.2009, Бюл.№ 20. 2 с. |
Серия/номер: | 11;45174 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва цукрового печива, який включає приготування емульсії з молочних продуктів, інвертного сиропу, цукру, яйцепродуктів або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна воскоподібної кукурудзи в кількості 15- 45% від загальної маси рецептурних компонентів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15060 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
45174.pdf | 72.89 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.