Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052
Назва: | Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Кіптела, Людмила Васильївна Михайлова, Світлана Володимирівна |
Дата публікації: | 25-вер-2009 |
Бібліографічний опис: | Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 44220, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, С. В. Михайлова. № u200903538. Заявл. 13.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 2 с. |
Серія/номер: | 11;44220 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів, який передбачає миття білих грибів, здрібнювання, перемішування з пасерованими на вершковому маслі овочами та борошном, а також перетирання, який відрізняється тим, що гриби подрібнюють до середнього розміру частинок 0,1-0,5мм, а теплова обробка отриманої суміші здійснюється в НВЧ-полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40-50°С до вмісту сухих речовин 12 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби білі 80-90 морква 4-6 цибуля ріпчаста 4-6 борошно 2 вершкове масло 2. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
44220.pdf | 63.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.