Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052
Назва: Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Кіптела, Людмила Васильївна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Дата публікації: 25-вер-2009
Бібліографічний опис: Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 44220, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, С. В. Михайлова. № u200903538. Заявл. 13.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 2 с.
Серія/номер: 11;44220
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів, який передбачає миття білих грибів, здрібнювання, перемішування з пасерованими на вершковому маслі овочами та борошном, а також перетирання, який відрізняється тим, що гриби подрібнюють до середнього розміру частинок 0,1-0,5мм, а теплова обробка отриманої суміші здійснюється в НВЧ-полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40-50°С до вмісту сухих речовин 12 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби білі 80-90 морква 4-6 цибуля ріпчаста 4-6 борошно 2 вершкове масло 2.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44220.pdf63.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.