Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052
Название: Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Кіптела, Людмила Васильївна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Дата публикации: 25-сен-2009
Библиографическое описание: Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 44220, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, С. В. Михайлова. № u200903538. Заявл. 13.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 2 с.
Серия/номер: 11;44220
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів, який передбачає миття білих грибів, здрібнювання, перемішування з пасерованими на вершковому маслі овочами та борошном, а також перетирання, який відрізняється тим, що гриби подрібнюють до середнього розміру частинок 0,1-0,5мм, а теплова обробка отриманої суміші здійснюється в НВЧ-полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40-50°С до вмісту сухих речовин 12 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби білі 80-90 морква 4-6 цибуля ріпчаста 4-6 борошно 2 вершкове масло 2.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
44220.pdf63.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.