Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄфремов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorКіптела, Людмила Васильївна-
dc.contributor.authorМихайлова, Світлана Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-22T17:10:27Z-
dc.date.available2022-11-22T17:10:27Z-
dc.date.issued2009-09-25-
dc.identifier.citationСпосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 44220, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, С. В. Михайлова. № u200903538. Заявл. 13.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052-
dc.description.abstractСпосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів, який передбачає миття білих грибів, здрібнювання, перемішування з пасерованими на вершковому маслі овочами та борошном, а також перетирання, який відрізняється тим, що гриби подрібнюють до середнього розміру частинок 0,1-0,5мм, а теплова обробка отриманої суміші здійснюється в НВЧ-полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40-50°С до вмісту сухих речовин 12 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби білі 80-90 морква 4-6 цибуля ріпчаста 4-6 борошно 2 вершкове масло 2.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;44220-
dc.titleСпосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44220.pdf63.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.