Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Кіптела, Людмила Васильївна | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Світлана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T17:10:27Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T17:10:27Z | - |
dc.date.issued | 2009-09-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 44220, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. В. Кіптела, С. В. Михайлова. № u200903538. Заявл. 13.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15052 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів, який передбачає миття білих грибів, здрібнювання, перемішування з пасерованими на вершковому маслі овочами та борошном, а також перетирання, який відрізняється тим, що гриби подрібнюють до середнього розміру частинок 0,1-0,5мм, а теплова обробка отриманої суміші здійснюється в НВЧ-полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40-50°С до вмісту сухих речовин 12 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби білі 80-90 морква 4-6 цибуля ріпчаста 4-6 борошно 2 вершкове масло 2. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;44220 | - |
dc.title | Спосіб приготування пюреподібного продукту на основі грибів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.