Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15028
Назва: | Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку |
Автори: | Яцун, Л.М. |
Ключові слова: | населення;харчування;харчування населення;струкрура;функції;показники;розвиток;population;food;nutrition of the population;structure;functions;Indicators;development;население;питание;питание населения;структура;функции;показатели;развитие |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Яцун Л. М. Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 258-267. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано структуру сфери харчування, розроблено систему показників харчування, а також показники функціонування її галузей: агросектору, харчової промисловості, продовольчої торгівлі, ресторанного господарства та домогосподарств. This article contains a recommended structure of public catering, system of catering, indicators end measurements; and indicators of catering sectors functioning: agriculture, food industry and trade, restaurant business and households. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15028 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1(17), Ч 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(1)__38.pdf | 241.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.