Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15028
Назва: Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку
Автори: Яцун, Л.М.
Ключові слова: населення;харчування;харчування населення;струкрура;функції;показники;розвиток;population;food;nutrition of the population;structure;functions;Indicators;development;население;питание;питание населения;структура;функции;показатели;развитие
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Яцун Л. М. Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 258-267.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано структуру сфери харчування, розроблено систему показників харчування, а також показники функціонування її галузей: агросектору, харчової промисловості, продовольчої торгівлі, ресторанного господарства та домогосподарств.
This article contains a recommended structure of public catering, system of catering, indicators end measurements; and indicators of catering sectors functioning: agriculture, food industry and trade, restaurant business and households.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15028
Розташовується у зібраннях:Випуск 1(17), Ч 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2013_1(1)__38.pdf241.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.