Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15028
Название: Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку
Авторы: Яцун, Л.М.
Ключевые слова: населення;харчування;харчування населення;струкрура;функції;показники;розвиток;population;food;nutrition of the population;structure;functions;Indicators;development;население;питание;питание населения;структура;функции;показатели;развитие
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Яцун Л. М. Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 258-267.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано структуру сфери харчування, розроблено систему показників харчування, а також показники функціонування її галузей: агросектору, харчової промисловості, продовольчої торгівлі, ресторанного господарства та домогосподарств.
This article contains a recommended structure of public catering, system of catering, indicators end measurements; and indicators of catering sectors functioning: agriculture, food industry and trade, restaurant business and households.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15028
Располагается в коллекциях:Випуск 1(17), Ч 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2013_1(1)__38.pdf241.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.