Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15028
Название: | Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку |
Авторы: | Яцун, Л.М. |
Ключевые слова: | населення;харчування;харчування населення;струкрура;функції;показники;розвиток;population;food;nutrition of the population;structure;functions;Indicators;development;население;питание;питание населения;структура;функции;показатели;развитие |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Яцун Л. М. Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 258-267. |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновано структуру сфери харчування, розроблено систему показників харчування, а також показники функціонування її галузей: агросектору, харчової промисловості, продовольчої торгівлі, ресторанного господарства та домогосподарств. This article contains a recommended structure of public catering, system of catering, indicators end measurements; and indicators of catering sectors functioning: agriculture, food industry and trade, restaurant business and households. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15028 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1(17), Ч 1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(1)__38.pdf | 241.61 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.