Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15028
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯцун, Л.М.-
dc.date.accessioned2022-11-22T16:03:16Z-
dc.date.available2022-11-22T16:03:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЯцун Л. М. Сфера харчування населення: структура, функції та показники розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 258-267.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15028-
dc.description.abstractЗапропоновано структуру сфери харчування, розроблено систему показників харчування, а також показники функціонування її галузей: агросектору, харчової промисловості, продовольчої торгівлі, ресторанного господарства та домогосподарств.uk_UA
dc.description.abstractThis article contains a recommended structure of public catering, system of catering, indicators end measurements; and indicators of catering sectors functioning: agriculture, food industry and trade, restaurant business and households.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнаселенняuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectхарчування населенняuk_UA
dc.subjectструкрураuk_UA
dc.subjectфункціїuk_UA
dc.subjectпоказникиuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectpopulationuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectnutrition of the populationuk_UA
dc.subjectstructureuk_UA
dc.subjectfunctionsuk_UA
dc.subjectIndicatorsuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectнаселениеuk_UA
dc.subjectпитаниеuk_UA
dc.subjectпитание населенияuk_UA
dc.subjectструктураuk_UA
dc.subjectфункцииuk_UA
dc.subjectпоказателиuk_UA
dc.subjectразвитиеuk_UA
dc.titleСфера харчування населення: структура, функції та показники розвиткуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(1)__38.pdf241.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.