Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966
Title: Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дуденко, Ніна Васильєва
Павлоцька, Лариса Федорівна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Старчаєнко, Олена Тимофеївна
Issue Date: 25-Feb-2009
Citation: Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів. Патент України на корисну модель № 39326, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810257. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с.
Series/Report no.: 11;39326
Abstract: Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів, який включає підготовку плодової сировини до виробництва (миття, очищення яблук від плодоніжок та насіння, первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовленої яблучної сировини з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини готового яблучного повидла додаються подрібнені сухофрукти, дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 57,5...51,0 сухофрукти 20,0...25,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39326.pdf66.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.