Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14966
Название: | Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Чуйко, Людмила Олексіївна Дуденко, Ніна Васильєва Павлоцька, Лариса Федорівна Акмен, Вікторія Олександрівна Старчаєнко, Олена Тимофеївна |
Дата публикации: | 25-фев-2009 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів. Патент України на корисну модель № 39326, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810257. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с. |
Серия/номер: | 11;39326 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів, який включає підготовку плодової сировини до виробництва (миття, очищення яблук від плодоніжок та насіння, первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовленої яблучної сировини з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини готового яблучного повидла додаються подрібнені сухофрукти, дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 57,5...51,0 сухофрукти 20,0...25,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
39326.pdf | 66.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.