Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Васильєва-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorСтарчаєнко, Олена Тимофеївна-
dc.date.accessioned2022-11-22T11:36:15Z-
dc.date.available2022-11-22T11:36:15Z-
dc.date.issued2009-02-25-
dc.identifier.citationСпосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів. Патент України на корисну модель № 39326, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810257. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966-
dc.description.abstractСпосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів, який включає підготовку плодової сировини до виробництва (миття, очищення яблук від плодоніжок та насіння, первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовленої яблучної сировини з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини готового яблучного повидла додаються подрібнені сухофрукти, дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 57,5...51,0 сухофрукти 20,0...25,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;39326-
dc.titleСпосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
39326.pdf66.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.