Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Васильєва | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Акмен, Вікторія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Старчаєнко, Олена Тимофеївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T11:36:15Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T11:36:15Z | - |
dc.date.issued | 2009-02-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів. Патент України на корисну модель № 39326, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810257. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів, який включає підготовку плодової сировини до виробництва (миття, очищення яблук від плодоніжок та насіння, первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовленої яблучної сировини з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини готового яблучного повидла додаються подрібнені сухофрукти, дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 57,5...51,0 сухофрукти 20,0...25,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;39326 | - |
dc.title | Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
39326.pdf | 66.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.