Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966
Назва: Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дуденко, Ніна Васильєва
Павлоцька, Лариса Федорівна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Старчаєнко, Олена Тимофеївна
Дата публікації: 25-лют-2009
Бібліографічний опис: Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів. Патент України на корисну модель № 39326, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810257. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с.
Серія/номер: 11;39326
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання термостабільних начинок з яблучного повидла та сухофруктів, який включає підготовку плодової сировини до виробництва (миття, очищення яблук від плодоніжок та насіння, первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовленої яблучної сировини з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини готового яблучного повидла додаються подрібнені сухофрукти, дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 57,5...51,0 сухофрукти 20,0...25,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14966
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39326.pdf66.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.