Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14965
Назва: Спосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках
Автори: Шубіна, Лідія Юріївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Доманова, Олена Володимирівна
Дата публікації: 25-лют-2009
Бібліографічний опис: Спосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках. Патент України на корисну модель № 39275, МПК (2009), A22C 17/00, A22C 13/00. Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, О. В. Доманова. № u200802623. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с.
Серія/номер: 11;39275
Короткий огляд (реферат): Спосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках, що передбачає струшування і промивання від солі у воді з рН 7,0...8,0 при тем пературі 15...20 °С протягом 10..15 хв, а потім замочування у воді з рН 7,0...8,0 протягом 3...5 хв для свіжоконсервованого фабрикату, протягом 30...60 хв для фабрикату з терміном зберігання від 3 до 6 місяців, протягом 1,5...2,0 год. для фабрикату з терміном зберігання понад 6 місяців, віджимання від води та занурення кишкового фабрикату до складу для обробки, що являє собою 0,5...2,0% водний розчин метилцелюлози (МЦ), який готують за 72 год. перед передбачуваним використанням, який відрізняється тим, що замочування у воді проводиться при температурі 20...25 °С, співвідношення кишкового фабрикату й обробляючого агента складає 1:0,5, температура, при якій проводять обробку, складає 15...20 °С, а тривалість замочування фабрикату кишок у складі для обробки фабрикату кишок складає 115...117 хв для свіжоконсервованого фабрикату, 60...90 хв для фабрикату з терміном зберігання від 3 до 6 місяців, 30 хв для фабрикату з терміном зберігання понад 6 місяців.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14965
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
39275.pdf73.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.