Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14965
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубіна, Лідія Юріївна | - |
dc.contributor.author | Онищенко, В'ячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Доманова, Олена Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T11:31:18Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T11:31:18Z | - |
dc.date.issued | 2009-02-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках. Патент України на корисну модель № 39275, МПК (2009), A22C 17/00, A22C 13/00. Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, О. В. Доманова. № u200802623. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14965 | - |
dc.description.abstract | Спосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках, що передбачає струшування і промивання від солі у воді з рН 7,0...8,0 при тем пературі 15...20 °С протягом 10..15 хв, а потім замочування у воді з рН 7,0...8,0 протягом 3...5 хв для свіжоконсервованого фабрикату, протягом 30...60 хв для фабрикату з терміном зберігання від 3 до 6 місяців, протягом 1,5...2,0 год. для фабрикату з терміном зберігання понад 6 місяців, віджимання від води та занурення кишкового фабрикату до складу для обробки, що являє собою 0,5...2,0% водний розчин метилцелюлози (МЦ), який готують за 72 год. перед передбачуваним використанням, який відрізняється тим, що замочування у воді проводиться при температурі 20...25 °С, співвідношення кишкового фабрикату й обробляючого агента складає 1:0,5, температура, при якій проводять обробку, складає 15...20 °С, а тривалість замочування фабрикату кишок у складі для обробки фабрикату кишок складає 115...117 хв для свіжоконсервованого фабрикату, 60...90 хв для фабрикату з терміном зберігання від 3 до 6 місяців, 30 хв для фабрикату з терміном зберігання понад 6 місяців. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;39275 | - |
dc.title | Спосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.