Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14965
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШубіна, Лідія Юріївна-
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorДоманова, Олена Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-22T11:31:18Z-
dc.date.available2022-11-22T11:31:18Z-
dc.date.issued2009-02-25-
dc.identifier.citationСпосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках. Патент України на корисну модель № 39275, МПК (2009), A22C 17/00, A22C 13/00. Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, О. В. Доманова. № u200802623. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14965-
dc.description.abstractСпосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках, що передбачає струшування і промивання від солі у воді з рН 7,0...8,0 при тем пературі 15...20 °С протягом 10..15 хв, а потім замочування у воді з рН 7,0...8,0 протягом 3...5 хв для свіжоконсервованого фабрикату, протягом 30...60 хв для фабрикату з терміном зберігання від 3 до 6 місяців, протягом 1,5...2,0 год. для фабрикату з терміном зберігання понад 6 місяців, віджимання від води та занурення кишкового фабрикату до складу для обробки, що являє собою 0,5...2,0% водний розчин метилцелюлози (МЦ), який готують за 72 год. перед передбачуваним використанням, який відрізняється тим, що замочування у воді проводиться при температурі 20...25 °С, співвідношення кишкового фабрикату й обробляючого агента складає 1:0,5, температура, при якій проводять обробку, складає 15...20 °С, а тривалість замочування фабрикату кишок у складі для обробки фабрикату кишок складає 115...117 хв для свіжоконсервованого фабрикату, 60...90 хв для фабрикату з терміном зберігання від 3 до 6 місяців, 30 хв для фабрикату з терміном зберігання понад 6 місяців.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;39275-
dc.titleСпосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонкахuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39275.pdf73.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.