Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14962
Назва: Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дуденко, Ніна Васильєва
Павлоцька, Лариса Федорівна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Старчаєнко, Олена Тимофеївна
Дата публікації: 26-січ-2009
Бібліографічний опис: Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла. Патент України на корисну модель № 38920, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810260. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 3 с.
Серія/номер: 11;38920
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла для кондитерських виробів, збагачених на гемове залізо дієтичною добавкою "Гемовітал", який передбачає підготовку фруктової сировини до виробництва (первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування компонентів з цукром та уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини фруктової сировини, увареної з цукром, додаються дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, виконується ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 77,5...76,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14962
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38920.pdf65.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.