Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14962
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Васильєва-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorСтарчаєнко, Олена Тимофеївна-
dc.date.accessioned2022-11-22T11:14:35Z-
dc.date.available2022-11-22T11:14:35Z-
dc.date.issued2009-01-26-
dc.identifier.citationСпосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла. Патент України на корисну модель № 38920, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810260. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14962-
dc.description.abstractСпосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла для кондитерських виробів, збагачених на гемове залізо дієтичною добавкою "Гемовітал", який передбачає підготовку фруктової сировини до виробництва (первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування компонентів з цукром та уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини фруктової сировини, увареної з цукром, додаються дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, виконується ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 77,5...76,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;38920-
dc.titleСпосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидлаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38920.pdf65.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.