Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14962
Название: | Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Чуйко, Людмила Олексіївна Дуденко, Ніна Васильєва Павлоцька, Лариса Федорівна Акмен, Вікторія Олександрівна Старчаєнко, Олена Тимофеївна |
Дата публикации: | 26-янв-2009 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла. Патент України на корисну модель № 38920, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810260. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 3 с. |
Серия/номер: | 11;38920 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла для кондитерських виробів, збагачених на гемове залізо дієтичною добавкою "Гемовітал", який передбачає підготовку фруктової сировини до виробництва (первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування компонентів з цукром та уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини фруктової сировини, увареної з цукром, додаються дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, виконується ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 77,5...76,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14962 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
38920.pdf | 65.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.