Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14962
Title: | Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Чуйко, Людмила Олексіївна Дуденко, Ніна Васильєва Павлоцька, Лариса Федорівна Акмен, Вікторія Олександрівна Старчаєнко, Олена Тимофеївна |
Issue Date: | 26-Jan-2009 |
Citation: | Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла. Патент України на корисну модель № 38920, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810260. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;38920 |
Abstract: | Спосіб отримання термостабільних начинок з фруктового повидла для кондитерських виробів, збагачених на гемове залізо дієтичною добавкою "Гемовітал", який передбачає підготовку фруктової сировини до виробництва (первинне подрібнення та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування компонентів з цукром та уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини фруктової сировини, увареної з цукром, додаються дієтична добавка "Гемовітал" та порошок топінамбуру, виконується ретельне перемішування, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: фруктове повидло 77,5...76,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5...9,0 порошок топінамбуру 14,0...15,0. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14962 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.