Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14917
Назва: | Спосіб приготування желе |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Теймурова, Анжеліка Тагирівна |
Дата публікації: | 25-лис-2008 |
Бібліографічний опис: | Спосіб приготування желе. Патент України на корисну модель № 37453, МПК (2006) A23L 1/06. Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова. № u200808698. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с. |
Серія/номер: | 11;37453 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування желе, який включає замочування агару та підготовку іншої сировини, розчинення агару при кип'ятінні, додавання цукру, патоки та уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу до вмісту сухих речовин 50±2 %, остигання сиропу до температури 45-50 °С, перемішування зі смако-ароматичною сировиною, розливання маси у форми та витримування при температурі 4-6 °С протягом 40-60 хв. до утворення драглеподібної структури, який відрізняється тим, що на етапі замочування агару вносять добавку Сканпро Т95 у кількості 0,5...0,6 % до маси готової продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37453.pdf | 62.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.