Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917
Назва: Спосіб приготування желе
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
Дата публікації: 25-лис-2008
Бібліографічний опис: Спосіб приготування желе. Патент України на корисну модель № 37453, МПК (2006) A23L 1/06. Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова. № u200808698. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.
Серія/номер: 11;37453
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування желе, який включає замочування агару та підготовку іншої сировини, розчинення агару при кип'ятінні, додавання цукру, патоки та уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу до вмісту сухих речовин 50±2 %, остигання сиропу до температури 45-50 °С, перемішування зі смако-ароматичною сировиною, розливання маси у форми та витримування при температурі 4-6 °С протягом 40-60 хв. до утворення драглеподібної структури, який відрізняється тим, що на етапі замочування агару вносять добавку Сканпро Т95 у кількості 0,5...0,6 % до маси готової продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37453.pdf62.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.