Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917
Название: Спосіб приготування желе
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
Дата публикации: 25-ноя-2008
Библиографическое описание: Спосіб приготування желе. Патент України на корисну модель № 37453, МПК (2006) A23L 1/06. Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова. № u200808698. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.
Серия/номер: 11;37453
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування желе, який включає замочування агару та підготовку іншої сировини, розчинення агару при кип'ятінні, додавання цукру, патоки та уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу до вмісту сухих речовин 50±2 %, остигання сиропу до температури 45-50 °С, перемішування зі смако-ароматичною сировиною, розливання маси у форми та витримування при температурі 4-6 °С протягом 40-60 хв. до утворення драглеподібної структури, який відрізняється тим, що на етапі замочування агару вносять добавку Сканпро Т95 у кількості 0,5...0,6 % до маси готової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
37453.pdf62.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.