Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorТеймурова, Анжеліка Тагирівна-
dc.date.accessioned2022-11-22T08:58:17Z-
dc.date.available2022-11-22T08:58:17Z-
dc.date.issued2008-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб приготування желе. Патент України на корисну модель № 37453, МПК (2006) A23L 1/06. Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова. № u200808698. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917-
dc.description.abstractСпосіб приготування желе, який включає замочування агару та підготовку іншої сировини, розчинення агару при кип'ятінні, додавання цукру, патоки та уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу до вмісту сухих речовин 50±2 %, остигання сиропу до температури 45-50 °С, перемішування зі смако-ароматичною сировиною, розливання маси у форми та витримування при температурі 4-6 °С протягом 40-60 хв. до утворення драглеподібної структури, який відрізняється тим, що на етапі замочування агару вносять добавку Сканпро Т95 у кількості 0,5...0,6 % до маси готової продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;37453-
dc.titleСпосіб приготування желеuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37453.pdf62.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.