Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Теймурова, Анжеліка Тагирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T08:58:17Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T08:58:17Z | - |
dc.date.issued | 2008-11-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування желе. Патент України на корисну модель № 37453, МПК (2006) A23L 1/06. Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова. № u200808698. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14917 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування желе, який включає замочування агару та підготовку іншої сировини, розчинення агару при кип'ятінні, додавання цукру, патоки та уварювання агаро-цукрово-патокового сиропу до вмісту сухих речовин 50±2 %, остигання сиропу до температури 45-50 °С, перемішування зі смако-ароматичною сировиною, розливання маси у форми та витримування при температурі 4-6 °С протягом 40-60 хв. до утворення драглеподібної структури, який відрізняється тим, що на етапі замочування агару вносять добавку Сканпро Т95 у кількості 0,5...0,6 % до маси готової продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;37453 | - |
dc.title | Спосіб приготування желе | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.