Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14801
Назва: | Спосіб смаження продукту на основі грибів |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Михайлова, Світлана Володимирівна Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович |
Дата публікації: | 10-жов-2008 |
Бібліографічний опис: | Спосіб смаження продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 35767, МПК (2006) A23L 1/00. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200802985. Заявл. 07.03.2008. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 2 с. |
Серія/номер: | 11;35767 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб смаження продукту на основі грибів, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії, обробку у полі НВЧ із наступним термостатуванням, який відрізняється тим, що з метою підвищення якості готового продукту нестандартні гриби заморожують при температурі -4...-6 °С, подрібнюють до розмірів часток 1...3 мм і перемішують по рецептурі з рослинною олією і здрібненим корінням, стеблами петрушки, пастернаку і селери при температурі 50...60 °С до утворення суспензії, отриманий суспензіонний напівфабрикат піддають тепловій обробці в полі НВЧ за умов вакуум ування при 50-60 кПа і температурі 40 °С при безупинному перемішуванні, у готовий смажений продукт додають дрібно нарізану зелень петрушки, пастернаку і кропу і термостатують при температурі 45...50 °С. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби нестандартні (білий, маслюки, опеньки) 80 петрушка, пастернак, селера (коріння, стебла) 14 рослинна олія 4 зелень (петрушка, кріп, пастернак) 2. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14801 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
35767.pdf | 62.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.