Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14801
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T15:00:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T15:00:04Z | - |
dc.date.issued | 2008-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб смаження продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 35767, МПК (2006) A23L 1/00. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200802985. Заявл. 07.03.2008. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14801 | - |
dc.description.abstract | Спосіб смаження продукту на основі грибів, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії, обробку у полі НВЧ із наступним термостатуванням, який відрізняється тим, що з метою підвищення якості готового продукту нестандартні гриби заморожують при температурі -4...-6 °С, подрібнюють до розмірів часток 1...3 мм і перемішують по рецептурі з рослинною олією і здрібненим корінням, стеблами петрушки, пастернаку і селери при температурі 50...60 °С до утворення суспензії, отриманий суспензіонний напівфабрикат піддають тепловій обробці в полі НВЧ за умов вакуум ування при 50-60 кПа і температурі 40 °С при безупинному перемішуванні, у готовий смажений продукт додають дрібно нарізану зелень петрушки, пастернаку і кропу і термостатують при температурі 45...50 °С. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби нестандартні (білий, маслюки, опеньки) 80 петрушка, пастернак, селера (коріння, стебла) 14 рослинна олія 4 зелень (петрушка, кріп, пастернак) 2. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;35767 | - |
dc.title | Спосіб смаження продукту на основі грибів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.