Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14801
Название: Спосіб смаження продукту на основі грибів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Дата публикации: 10-окт-2008
Библиографическое описание: Спосіб смаження продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 35767, МПК (2006) A23L 1/00. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200802985. Заявл. 07.03.2008. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 2 с.
Серия/номер: 11;35767
Краткий осмотр (реферат): Спосіб смаження продукту на основі грибів, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії, обробку у полі НВЧ із наступним термостатуванням, який відрізняється тим, що з метою підвищення якості готового продукту нестандартні гриби заморожують при температурі -4...-6 °С, подрібнюють до розмірів часток 1...3 мм і перемішують по рецептурі з рослинною олією і здрібненим корінням, стеблами петрушки, пастернаку і селери при температурі 50...60 °С до утворення суспензії, отриманий суспензіонний напівфабрикат піддають тепловій обробці в полі НВЧ за умов вакуум ування при 50-60 кПа і температурі 40 °С при безупинному перемішуванні, у готовий смажений продукт додають дрібно нарізану зелень петрушки, пастернаку і кропу і термостатують при температурі 45...50 °С. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби нестандартні (білий, маслюки, опеньки) 80 петрушка, пастернак, селера (коріння, стебла) 14 рослинна олія 4 зелень (петрушка, кріп, пастернак) 2.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14801
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
35767.pdf62.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.