Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14800
Название: Спосіб отримання крему
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Полевіч, Віталій Вадимович
Савгіра, Юрій Олексійович
Гурський, Петро Васильович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Карєва, Олена Павлівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Дата публикации: 10-окт-2008
Библиографическое описание: Спосіб отримання крему. Патент України на корисну модель № 35723, МПК A23L 1/0524 (2006.01). Ф. В. Перцевий, О. О. Гринченко, В. В. Полевіч, Ю. О. Савгіра, П. В. Гурський, Л. О. Чуйко, Н. В. Камсуліна, О. П. Карєва, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий. № u200706847. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 3 с.
Серия/номер: 11;35723
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання крему, що включає змішування яблучного низькоетерифікованого пектину з цукром-піском, розтирання суміші з яйцями, додавання кип'яченого гарячого молока та насиченого розчину хлористого кальцію, нагрівання, проціджування, додавання ваніліну, охолодження та введення суміші у охолоджену та збиту сметану, розливання у формочки, охолодження, витримування для структуроутворення, виймання з форм, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-А2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14800
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
35723.pdf72.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.