Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorПолевіч, Віталій Вадимович-
dc.contributor.authorСавгіра, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorКарєва, Олена Павлівна-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.date.accessioned2022-11-21T14:54:34Z-
dc.date.available2022-11-21T14:54:34Z-
dc.date.issued2008-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання крему. Патент України на корисну модель № 35723, МПК A23L 1/0524 (2006.01). Ф. В. Перцевий, О. О. Гринченко, В. В. Полевіч, Ю. О. Савгіра, П. В. Гурський, Л. О. Чуйко, Н. В. Камсуліна, О. П. Карєва, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий. № u200706847. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14800-
dc.description.abstractСпосіб отримання крему, що включає змішування яблучного низькоетерифікованого пектину з цукром-піском, розтирання суміші з яйцями, додавання кип'яченого гарячого молока та насиченого розчину хлористого кальцію, нагрівання, проціджування, додавання ваніліну, охолодження та введення суміші у охолоджену та збиту сметану, розливання у формочки, охолодження, витримування для структуроутворення, виймання з форм, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-А2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;35723-
dc.titleСпосіб отримання кремуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35723.pdf72.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.