Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14795
Назва: Спосіб отримання самбуку
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Савгіра, Юрій Олексійович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Полевіч, Віталій Вадимович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Карєва, Олена Павлівна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Дата публікації: 10-жов-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання самбуку. Патент України на корисну модель № 35720, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевий, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, Ю. О. Савгіра, І. О. Крапівницька, В. В. Полевіч, Л. О. Чуйко, О. П. Карєва, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк. № u200706814. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 3 с.
Серія/номер: 11;35720
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання самбуку, що включає замочування желатину, набрякання, промивання, підігрівання, розчинення, додавання його у збиту пухку масу, що складається з яблучного пюре, цукру та яєчних білків, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14795
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35720.pdf66.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.