Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14795
Название: Спосіб отримання самбуку
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Савгіра, Юрій Олексійович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Полевіч, Віталій Вадимович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Карєва, Олена Павлівна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Дата публикации: 10-окт-2008
Библиографическое описание: Спосіб отримання самбуку. Патент України на корисну модель № 35720, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевий, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, Ю. О. Савгіра, І. О. Крапівницька, В. В. Полевіч, Л. О. Чуйко, О. П. Карєва, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк. № u200706814. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 3 с.
Серия/номер: 11;35720
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання самбуку, що включає замочування желатину, набрякання, промивання, підігрівання, розчинення, додавання його у збиту пухку масу, що складається з яблучного пюре, цукру та яєчних білків, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14795
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
35720.pdf66.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.