Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14795
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorСавгіра, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorПолевіч, Віталій Вадимович-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorКарєва, Олена Павлівна-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.date.accessioned2022-11-21T14:30:49Z-
dc.date.available2022-11-21T14:30:49Z-
dc.date.issued2008-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання самбуку. Патент України на корисну модель № 35720, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевий, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, Ю. О. Савгіра, І. О. Крапівницька, В. В. Полевіч, Л. О. Чуйко, О. П. Карєва, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк. № u200706814. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14795-
dc.description.abstractСпосіб отримання самбуку, що включає замочування желатину, набрякання, промивання, підігрівання, розчинення, додавання його у збиту пухку масу, що складається з яблучного пюре, цукру та яєчних білків, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;35720-
dc.titleСпосіб отримання самбукуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35720.pdf66.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.