Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14795
Title: Спосіб отримання самбуку
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Савгіра, Юрій Олексійович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Полевіч, Віталій Вадимович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Карєва, Олена Павлівна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Issue Date: 10-Oct-2008
Citation: Спосіб отримання самбуку. Патент України на корисну модель № 35720, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевий, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, Ю. О. Савгіра, І. О. Крапівницька, В. В. Полевіч, Л. О. Чуйко, О. П. Карєва, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк. № u200706814. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 3 с.
Series/Report no.: 11;35720
Abstract: Спосіб отримання самбуку, що включає замочування желатину, набрякання, промивання, підігрівання, розчинення, додавання його у збиту пухку масу, що складається з яблучного пюре, цукру та яєчних білків, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14795
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35720.pdf66.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.