Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14765
Назва: | Спосіб отримання мусу |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Ботштейн, Бела Борисівна Колеснікова, Марина Борисівна Крапивницька, Ірина Олексіївна Димитриєвич, Любов Радівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович |
Дата публікації: | 26-сер-2008 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання мусу. Патент України на корисну модель № 34766, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Б. Б. Ботштейн, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802616. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с. |
Серія/номер: | 11;34766 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання мусу, який включає замочування желатини, набрякання, промивання, додавання її у відвар з плодово-ягідної сировини, внесення розчину сахарину, віджатого соку, кислоти лимонної, охолодження та збивання до перетворення суміші у пухк у масу, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14765 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34766.pdf | 64.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.