Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14765
Назва: Спосіб отримання мусу
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Ботштейн, Бела Борисівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Димитриєвич, Любов Радівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Дата публікації: 26-сер-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання мусу. Патент України на корисну модель № 34766, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Б. Б. Ботштейн, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802616. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с.
Серія/номер: 11;34766
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання мусу, який включає замочування желатини, набрякання, промивання, додавання її у відвар з плодово-ягідної сировини, внесення розчину сахарину, віджатого соку, кислоти лимонної, охолодження та збивання до перетворення суміші у пухк у масу, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14765
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34766.pdf64.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.