Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14765
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Ботштейн, Бела Борисівна | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Димитриєвич, Любов Радівна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T13:32:18Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T13:32:18Z | - |
dc.date.issued | 2008-08-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання мусу. Патент України на корисну модель № 34766, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Б. Б. Ботштейн, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802616. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14765 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання мусу, який включає замочування желатини, набрякання, промивання, додавання її у відвар з плодово-ягідної сировини, внесення розчину сахарину, віджатого соку, кислоти лимонної, охолодження та збивання до перетворення суміші у пухк у масу, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;34766 | - |
dc.title | Спосіб отримання мусу | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.