Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14765
Название: | Спосіб отримання мусу |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Ботштейн, Бела Борисівна Колеснікова, Марина Борисівна Крапивницька, Ірина Олексіївна Димитриєвич, Любов Радівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович |
Дата публикации: | 26-авг-2008 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання мусу. Патент України на корисну модель № 34766, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Б. Б. Ботштейн, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802616. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с. |
Серия/номер: | 11;34766 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання мусу, який включає замочування желатини, набрякання, промивання, додавання її у відвар з плодово-ягідної сировини, внесення розчину сахарину, віджатого соку, кислоти лимонної, охолодження та збивання до перетворення суміші у пухк у масу, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14765 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
34766.pdf | 64.85 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.