Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14765
Название: Спосіб отримання мусу
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Ботштейн, Бела Борисівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Димитриєвич, Любов Радівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Дата публикации: 26-авг-2008
Библиографическое описание: Спосіб отримання мусу. Патент України на корисну модель № 34766, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Б. Б. Ботштейн, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802616. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с.
Серия/номер: 11;34766
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання мусу, який включає замочування желатини, набрякання, промивання, додавання її у відвар з плодово-ягідної сировини, внесення розчину сахарину, віджатого соку, кислоти лимонної, охолодження та збивання до перетворення суміші у пухк у масу, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14765
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
34766.pdf64.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.