Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14715
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Гурський, Петро Васильович
Колеснікова, Марина Борисівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Димитриєвич, Любов Радівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Дата публікації: 25-лип-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34052, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, Т. В. Трощій, П. В. Гурський, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802553. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.07.2008, Бюл.№ 14. 3 с.
Серія/номер: 11;34052
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії кокосової тугоплавкої у співвідношенні 2:1, як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14715
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34052.pdf69.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.