Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14715
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Трощій, Тетяна Володимирівна Гурський, Петро Васильович Колеснікова, Марина Борисівна Крапивницька, Ірина Олексіївна Димитриєвич, Любов Радівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович |
Issue Date: | 25-Jul-2008 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34052, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, Т. В. Трощій, П. В. Гурський, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802553. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.07.2008, Бюл.№ 14. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;34052 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії кокосової тугоплавкої у співвідношенні 2:1, як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14715 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.