Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14715
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Трощій, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, Марина Борисівна | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Димитриєвич, Любов Радівна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T12:25:03Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T12:25:03Z | - |
dc.date.issued | 2008-07-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34052, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, Т. В. Трощій, П. В. Гурський, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802553. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 25.07.2008, Бюл.№ 14. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14715 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії кокосової тугоплавкої у співвідношенні 2:1, як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;34052 | - |
dc.title | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.