Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14698
Назва: | Спосіб виробництва прісного тіста |
Автори: | Чуйко, Марина Миколаївна Чуйко, Андрій Миколайович Головко, Микола Павлович Томашевська, Раїса Яківна Мартиш, Катерина Володимирівна |
Дата публікації: | 10-чер-2008 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва прісного тіста. Патент України на корисну модель № 32979, МПК (2006), A21D 8/02. М. М. Чуйко, А. М. Чуйко, М. П. Головко, Р. Я. Томашевська, К. В. Мартиш. № u200800704. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с. |
Серія/номер: | 11;32979 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва прісного тіста, що включає приготування тіста з борошна, води, харчового кісткового напівфабрикату, який попередньо розмішують у воді з температурою 35...40°С і вводять на стадії замісу тіста, та інших рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що харчовий кістковий напівфабрикат вводять у кількості 3-5% до маси борошна, заміс тіста вологістю 40-42% проводять до однорідної консистенції і витримують 30-40 хв., потім тісто використовують у виробництві борошняної продукції або піддають заморожуванню для подальшого зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14698 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32979.pdf | 62.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.